Klaar voor de zomer van 2024

“Aan het eind van vorige zomer deden we beroep op Isola voor de installatie van twee airco-toestellen: eentje in de slaapkamer en eentje in de bureauruimte, waar ik de klanten van mijn boekhoudkantoor ontvang.

Na de installatie hebben we eigenlijk nog maar één week echt warm weer gehad om goed van de verkoeling van onze airco's te kunnen profiteren, maar ik ben alvast blij dat ze hangen voor de volgende zomer. Het kan op de bovenverdieping erg warm worden.

Ik leerde Isola kennen via een persoonlijke connectie die er werkt en heb absoluut geen spijt dat ik met hen in zee ben gegaan. Alles is heel goed verlopen en ik kan geen enkel minpunt vernoemen."

Het vertrouwen waard

"De adviseur kwam thuis langs om alles te bekijken en te bespreken en heeft de beste oplossing voorgesteld. Het werden twee toestellen van LG en ik kreeg de offerte snel toegestuurd. De plaatsing volgde zoals beloofd enkele weken na ons akkoord met de offerte.

Wat de buitenunits betreft, hebben we voldoende plaats op ons plat dak, dus konden we gemakkelijk de twee buitenunits kwijt. Deze staan volledig buiten het zicht, wat ik een enorm pluspunt vind. Ze werden in overleg onder het slaapkamerraam geplaatst en ik had eerlijk gezegd wel een beetje schrik dat het lawaai zou storen, maar we horen er echt niks van.

Ik heb Isola volledig vertrouwd in de keuze van de toestellen en de wijze van uitvoering, en dat vertrouwen bleek terecht."