Een kleine ingreep met een grote impact

  We kunnen je (kruip)kelder in één dag volledig isoleren. Het effect op het warmtegevoel in huis is meteen merkbaar. Net zoals de daling van je energiefactuur.

  Isola spuiter kruipkelder

Waarom je (kruip)kelder laten isoleren door Isola?

Het probleem: je hebt een woning gekocht met een slechte vloerisolatie.

De koude lucht die zich verzamelt in de kelder dringt daardoor binnen in de woonkamer, met een koude vloer tot gevolg. Bovendien doet de koude lucht de warme lucht uit je leefruimte afkoelen en moet je dus meer verwarmen om een aangename temperatuur te bekomen.

De oplossing: Door het plafond van je (kruip)kelder te isoleren vermijd je het binnendringen van de koude lucht. Dit geef meteen een warmer gevoel en is een interessante investering die je energiefactuur zal doen dalen.

Voor deze werken kan je bovendien een premie aanvragen. We helpen je graag met het invullen van de aanvraag.

  Je garage of bijbouw geïsoleerd in een handomdraai

  Door je aangebouwde of inpandige garage te isoleren blijft het er warmer en gaat er minder warmte uit de rest van het huis verloren via de garage. Een goede isolatie houdt eveneens tocht en vocht tegen.

  Dient je vrijstaande garage enkel voor het parkeren van je auto, dan biedt het isoleren ervan weinig meerwaarde. Gebruik je de garage echter ook als leefruimte (speelkamer, hobbyruimte of werkruimte), dan wordt het er een stuk comfortabeler met een goed geïsoleerde vloer. Hetzelfde geldt voor een bijbouw, zoals een poolhouse of garden house.

  Ook landbouwers hebben baat bij een goede isolatie

  Koel je je groentehal of aardappelhal met gas?
  Om efficiënt te koelen met gas is het natuurlijk uiterst belangrijk dat het gas niet kan ontsnappen én dat de warmte die van buitenaf binnenkomt wordt geminimaliseerd.

  De meeste hallen zijn geïsoleerd met isolatieplaten, maar deze sluiten niet naadloos op elkaar aan.
  Om de hal volledig hermetisch af te sluiten, spuiten we de wanden en het dak volledig naadloos met PurePur.
  Op deze manier hou je de warmte buiten en blijft het gas binnen!

  Naadloos geïsoleerd met Pur

  Voor de isolatie van je (kruip)kelder, garage of schuur is gespoten Pur het meest aangewezen materiaal dankzij de uitstekende thermische kwaliteit en naadloze isolatie.

  Gespoten Pur is ook de beste oplossing als er leidingen zijn in de te isoleren ruimte. Deze worden perfect omkapseld.

  IMG 4633b2 Middelweb
  ISOLA 25082021 6