Ik ontmoet Ruben en Letticia op een lenteochtend in hun toekomstige woning in Munsterbilzen. De kat die mij aan de deur begroet, heeft er haar intrek al genomen en vlijt zich op de nieuwe vloer. Ruben en Letticia hopen samen met hun kinderen van zes en negen binnen een maand te kunnen intrekken na een verbouwingsproces van een jaar.

Ze namen heel wat werken voor eigen rekening, maar voor de vloeropbouw deden ze beroep op Isola. Ze vertellen graag waarom.

Goed geadviseerd in de toonzaal

"We kochten een huis van begin jaren '80 waar heel wat werk aan was. We gingen online op zoek naar de juiste partners voor onze verbouwing en waren meteen aangesproken door het feit dat Isola het totaalpakket voor de vloeropbouw aanbiedt. We namen contact op en kort nadien kwam Rudi langs om de situatie van onze woning te bekijken. Hij gaf een helder advies voor de isolatie, chape en vloerverwarming en maakte ook al een inschatting van de kosten. Hierna maakten we een afspraak in de toonzaal van Isola om onze tegel en vinylparket te gaan kiezen.

Het was een aangenaam bezoek. We hadden vooraf eigenlijk nog niet rondgekeken, en gingen dus met een open blik naar de toonzaal. Onze woonruimte is een behoorlijk grote oppervlakte, dus we wouden geen te drukke tegel en ook de onderhoudsvriendelijkheid was voor ons belangrijk. We hebben een vijftal tegels bekeken, en wisten eigenlijk heel snel welke het zou worden.

De tegel werd op de lichttafel gelegd om een goed beeld te krijgen van hoe de tegel er in verschillend licht uitziet. We mochten ook een staal mee naar huis nemen. Dat is wel heel fijn, want dan zie je hoe de tegel er in het licht van je eigen woning uitziet.

Isola onderscheidt zich doordat ze alle lagen van de vloeropbouw aanbiedt. Als je voor je vloerisolatie, je chape, je vloerverwarming en je tegels drie of vier verschillende partijen hebt, dan moet je dat als bouwheer zelf gaan coördineren. En stel dat er iets misgaat, dan is er discussie en dan wijzen de verschillende aannemers naar elkaar en moet je met drie, vier mensen aan tafel gaan zitten om het probleem op te lossen.

In het woongedeelte en de badkamer lieten we dezelfde tegel plaatsen en deze trokken we ook door voor de douchewand. Voor de slaapkamers en andere kamers kozen we voor vinylparket.

Ook de verwarming en koeling lieten we door Isola installeren: in het woongedeelte en de badkamer werd vloerverwarming geplaatst tot en met de collectoren en in de drie slaapkamers beneden en de twee kamers op de bovenverdieping lieten we Mitsubishi aircotoestellen plaatsen."

Isola vloer15
Isola vloer13
Isola vloer09
Isola vloer06

We zouden Isola zeker aanraden aan andere verbouwers omwille van het totaalpakket voor de vloer

Tevreden met het eindresultaat

De uitvoering van de werken verliep vlot en probleemloos. De PUR-isolatie werd vakkundig geplaatst, de vloerverwarming werd zeer goed gelegd en ook de tegels werden volgens de regels van de kunst geplaatst. Er waren geen aanpassingen of bijwerkingen nodig, alles was meteen goed van de eerste keer.

We zouden Isola zeker aanraden aan andere verbouwers omwille van volgende redenen:

  • Het totaalpakket is een sterke meerwaarde, je kan op één plaats terecht voor meerdere werken
  • Door met één partij te werken verloopt de planning ook vlot. De mensen van de planning waren steeds bereikbaar en heel behulpzaam
  • We vergeleken prijzen met andere aannemers en de prijs bij Isola zat goed
  • De uitvoering is perfect gedaan, we hebben hier niets op aan te merken en zijn heel tevreden

Op zoek naar één partij voor alle lagen van je vloer?

Isola vloer03b