Een droom die in vervulling ging

Na jarenlange ervaring in de medische wereld, voornamelijk met kankerpatiënten, was het voor Sabine Janssens duidelijk dat een mens veel aankan zolang er ruimte is voor ontspanning en kleine momentjes van geluk. Ze droomde van een eigen B&B en wellnesscenter, waar ze voor mensen zou kunnen zorgen en hen zou kunnen verwennen. Toen de opportuniteit op haar pad kwam om B&B Elzartwinning over te nemen, nam ze deze kans dan ook met beide handen.

Er was heel wat werk aan de winkel! De B&B moest volledig verbouwd worden, te beginnen bij een nieuwe vloer. Gelet op de vooropgestelde openingsdatum moesten de werken vooruit gaan, en zo kwam Sabine voor de isolatie en chape bij Isola terecht.

Ik koos voor Isola omwille van de reputatie. Isola heeft goede referenties. Ze konden mij snel verder helpen en de prijs was correct.

"Het is een oud gebouw, met een ongelijke vloer en veel hoogteverschillen. Dat creëerde extra uitdagingen voor de nieuwe vloeropbouw.

Ik bekwam gelukkig snel een afspraak met Rudi van Isola. Hij kwam op plaatsbezoek om te zien wat er nodig was, welk isolatieproduct er best gebruikt kon worden, welke diktes er nodig waren. Hij lichtte toe waarom het ene product beter was dan het andere om in mijn project te gebruiken.

De akoestiek was voor mij een heel belangrijke factor, temeer omdat ik ook nog een feestzaal heb op de bovenverdieping. Voor de vloerisolatie werd het EPS (onze Thermo-ultra, nvdr) en voor de chape werd het Bluechape. "

Een vlot verloop van de werken

"Rudi legde alles heel goed uit. Ik ben een leek en vertrouwde dan ook op zijn expertise. Door de informatie die hij gaf en de wijze waarop hij die gaf, merkte ik dat ik hem kon vertrouwen. Hij wou mij niet het duurste product verkopen, maar het beste product voor mijn project.

De uitvoerders kwamen op het afgesproken tijdstip. Ik wist ook op voorhand wat er van ons verwacht werd op vlak van werfvoorbereiding. Alles verliep vlot, er waren geen problemen. De werf werd netjes achtergelaten. Rudi heeft me na de uitvoering van de werken gebeld om te vragen of alles in orde was. Er waren geen aanpassingen of bijwerkingen meer nodig. Alles was meteen in orde en ik ben heel tevreden van de werken.

Ik kan Isola warm aanbevelen aan bouwers en verbouwers omwille van het goede en correcte advies. De beste opties worden uitgelegd en de verhouding prijs-kwaliteit is goed."

ISOLA 31032021 95
IMG 4276 Aangepast
IMG 4264 Aangepast

Op zoek naar een partner voor je vloeropbouw?

IMG 4283 Aangepast