Architect

Bhau architecten - Bart Stevens

Opdrachtgever

Curon

De site aan de Gansterenstraat in Hoeselt wordt omgetoverd naar een bruisend woonzorgcentrum met 101 moderne kamers en 24 assistentiewoningen. Met strakke, tijdloze architectuur en aandacht voor duurzaamheid, biedt het project een harmonieuze mix van comfort en zorg. Het L-vormige terrein met groene aanplanting, voldoende parkeerfaciliteiten, een ecologisch infiltratiebekken en vooral het streven naar een BREEAM certificatie (uitmuntende duurzaamheidsprestatie van het gebouw), benadrukken het milieubewuste ontwerp.

Het woonzorgcentrum is centraal gelegen en vlak bij het toekomstig sportpark, hierdoor biedt Villa Ter Vrugte een unieke combinatie van comfort, zorg en een hechte gemeenschap.

Wij plaatsten in dit woonzorgcentrum de vloerisolatie:

- op het gelijkvloers, in de ruimtes boven de kruipkelder, werd gekozen voor PurePur, omwille van de uitstekende thermische kwaliteit van dit product.

- voor de kelderverdieping werd geopteerd voor de budgetvriendelijke Thermo-ultra (EPS).

- de verdiepingen, en het gelijkvloers boven de kelderverdieping, werden geïsoleerd met onze Thermogran, het product dat thermisch goed en akoestisch het beste presteert. Bovendien past dit circulair product perfect in de milieubewuste filosofie van het nieuwe woonzorgcentrum.

We verzorgden tevens de chape in het volledige gebouw.

WZC Gansteren 3
WZC03
WZC02
Woonproject Gansteren