Weldra nemen Jordan en Melissa, samen met hun zoontjes Nolan en Remus, hun intrek in hun nieuwe woning in Hakendover (Tienen).

Momenteel wonen ze in het huis van Melissa's grootouders, dat ze zelf hebben gerenoveerd. Ze hadden dus al een eerste ervaring in de bouw, en Jordan besloot dan ook om de werken aan en in hun nieuwe woning zelf te coördineren.

Na een drietal jaren beurzen te hebben bezocht, zich goed te hebben geïnformeerd, prijzen en aannemers te hebben vergeleken, begonnen ze aan hun bouwavontuur.

We mochten meewerken aan de realisatie van hun droomhuis met:

Het ruime aanbod is een grote troef

Jordan: "Omdat ik alles zelf opvolg, ben ik heel blij met een partner als Isola. De informatie die ik kreeg en de referenties die ik hoorde, waren geruststellend en betrouwbaar. Het contact met de projectleiders van Isola verloopt heel vlot en persoonlijk. Ik krijg altijd snel een antwoord op mijn vragen en ze volgen de werf goed op.

Door één partner te kiezen voor de verschillende lagen van de vloeropbouw gingen de werken sneller vooruit. Bovendien hoefde ik mij niet bezig te houden met de planning, dat werd intern bij hen gedaan. Volgende week wordt er getegeld. Voor de kerstvakantie werd ik proactief opgebeld met de vraag of de tegelwerken, zoals gepland, begin januari konden doorgaan. Door een vertraging in de pleisterwerken kon dat pas twee weken later, maar het was voor Isola geen enkel probleem om dit op te schuiven."

Bewust gekozen voor duurzame oplossingen

"We kozen voor een geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Ik heb hier veel opzoekwerk over gedaan en veel over gelezen en dit is de meest stabiele en duurzame oplossing voor de toekomst. In combinatie met de zonnepanelen, die al klaar liggen op het dak, zullen we hierdoor aanzienlijk minder elektriciteit verbruiken. Een bijkomend voordeel is natuurlijk de geringe impact op het milieu.

Isola legde onze sanitaire leidingen en zal ook na installatie van onze geothermische warmtepomp zorgen voor alle aansluitingen en de plaatsing van onze douche, toiletten en lavabo's.

Het is fijn om met een aannemer te werken die zo'n brede waaier van diensten aanbiedt. Dit maakt het hele bouwproces een stuk aangenamer!"

    IMG 8013b