Fruitsnacks is 'boom'-ing

Tussen de appel- en perenboomgaarden in Wijer (Nieuwerkerken) is er, ondanks de winterperiode, dezer dagen veel bedrijvigheid.

Het gezonde bedrijf Fruitsnacks is haar huidige infrastructuur danig ontgroeid en is bezig met de oprichting van een gloednieuw en ultramodern pand.

Het gebouw omvat een enorme hal voor het stockeren en sorteren van fruit en het samenstellen van de fruitmanden. Daarnaast is er voor meer dan 30 medewerkers kantoorruimte voorzien, met grote ramen, veel lichtinval en een prachtig zicht op de weidse boomgaarden. De seizoenarbeiders die voor de jaarlijkse pluk komen, gaan verblijven in de nieuwe slaapvertrekken en zullen dagelijks in de grote keuken genieten van verse maaltijden van de eigen chef.

Een vruchtbare samenwerking

Er werd beroep gedaan op Isola voor de isolatie, de chape en de tegels.

Voor de vloerisolatie werd er gekozen voor onze Thermo-ultra, de chape is onze Bluechape en in de hal staan de mooie Italiaanse keramische tegels klaar. Zodra de werf er rijp voor is, zullen onze vakmensen de kers op de taart van de vloeropbouw gaan plaatsen.

We hadden een fijn gesprek met Roel Paesmans, een van de zaakvoerders van het familiebedrijf, om te horen hoe hij de samenwerking met Isola ervaart.

Isola is een bedrijf met bereikbare en flexibele mensen. De communicatie verloopt vlot, de prijs is correct, en ze komen hun woord na.

“We kozen voor Isola omdat het bedrijf een goede reputatie heeft en we veel goede referenties hadden gehoord.

Het contact en de offertefase verliepen enorm vlot en de prijs voor de isolatie en de chape zat goed. Aanvankelijk waren we via onze binnenhuisarchitect elders een tegel gaan kiezen, maar de opvolging daarvan verliep wat stroef. We meldden dit bij Isola en zij konden ons verder helpen: twee dagen later ontvingen we de offerte voor de levering en plaatsing van de tegel die we graag wouden.

We kregen een duidelijke toelichting over de offerte en de verschillende fases van uitvoering.

Wat ik bijzonder waardeerde, was de flexibiliteit in de planning van de uitvoering van de werken. Omwille van vertraging in de werken van een andere aannemer moest de planning worden opgeschoven. Dit was voor Isola geen enkel probleem. Daar merk je het voordeel van de schaal van een bedrijf als Isola. Door hun omvang en hoeveelheid ploegen, kunnen zij flexibeler zijn in hun planning.”

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Fruitsnacks voorziet elke week meer dan 3.000 bedrijven in België, Nederland en Luxemburg van fruitmanden voor het personeel en heeft ook al voet aan de bodem in Duitsland.

Dankzij hun nieuwe infrastructuur kunnen ze uiteraard een nog veel groter volume aan.

Heb jij nog geen fruit op het werk, neem dan zeker eens een kijkje op hun website en bestel er je gratis proefkorf: www.fruitsnacks.be

Onze eigen comfortmakers zijn alleszins verlekkerd op het fruit van Fruitsnacks. En gezonde medewerkers, daar plukt iedereen de vruchten van!