Een vraag?

Contacteer één van onze experts

Support avatar

Thermosol - dé meest berekende keuze voor comfort

Dankzij onze kennis, ervaring en optimaal samenspel van isolatie en verwarming stellen we nu een baanbrekend vloerverwarmingssysteem voor… Thermosol!

Of je nu 100% ecologisch via een warmtepomp wilt verwarmen of traditioneel… we gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor je!

6 Redenen waarom vloerverwarming een goede keuze is:

 1. Meer comfort met vloerverwarming:
  Dankzij de grotere verwarmingsoppervlakte van vloerverwarming krijg je overal in de kamer een aangename temperatuur, want de kamer wordt gelijkmatig verwarmd. Nooit meer koude voeten hebben is natuurlijk mooi meegenomen! 
 2. Een praktische en esthetische keuze:
  Als je mooie hoge ramen hebt, is er natuurlijk geen plek voor een radiator. Benut de volledige vloeroppervlakte van je woning en maak meer plaats voor meubels of eye-catchers in je interieur.   
 3. Spaar uit op je energiefactuur:
  Gewone radiatoren vereisen dat het water 70 tot 90°C warm is om de ruimte te verwarmen. De watertemperatuur voor vloerverwarming ligt meer dan half zo laag (35°C). Deze energiebesparing in combinatie met het grote verwarmingsoppervlak garandeert een hoger rendement van je verwarming. Geniet je ook nog van één van onze isolatieoplossingen? Dan is de impact op je energiefactuur enorm!
 4. Hetzelfde comfortgevoel voor een lagere prijs:
  Dankzij de uniforme kamertemperatuur, kan je de verwarming1 à 2°C minder zetten voor hetzelfde warmtegevoel. Je bespaart dus nogmaals uit op je energiefactuur.
 5. Minder onderhoud:
  Vloerverwarming  vereist veel minder onderhoud dan klassieke verwarming met radiatoren.
 6. Beter voor je gezondheid:
  Traditionele radiatoren zijn broeihaarden van stof en vuiligheid, dit kan een negatieve invloed betekenen voor de gezondheid van jou en je gezin. 

Thermosol - nu met 13 jaar geluksgarantie!

Ons baanbrekend systeem is perfect met de nieuwste technologieën te combineren. Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen, warmtepompen,... met de juiste vloerverwarming verhoog je het rendement van deze investeringen. Isola Belgium NV maakt een gedetailleerde studie van je vloerverwarmingsproject en doet een perfecte plaatsing van het Thermosol systeem, op basis van een berekend legplan.

Zo verzekeren we jou van het optimale rendement, zonder problemen in de toekomst. We geven je dan ook 13 jaar geluksgarantie!
 

site by yappa