Een vraag?

Contacteer één van onze experts

Support avatar

Residentie Soda (Sint-Truiden)

In het centrum van Sint-Truiden bouwt de group Som Project de residentie "Soda", een project bestaande uit 22 volledig afgewerkte appartementen en 1 handelsruimte.

Voor dit project worden de appartementen voorzien van akoestische matten Accorub ter verbetering van de contactgeluiden.

Problematiek

Om de bewoners van maximaal wooncomfort te kunnen garanderen, dienen de appartementen te worden voorzien van hoog isolerend materiaal ter verbetering van de lucht- en contactgeluiden.

Oplossing

De wanden van de appartementen worden volledig voorzien van de Accorub matten. De Accorub mat is een akoestische mat, samengesteld uit een combinatie van schuimrubbergranulaat en polyurethaan. Door de specifieke opencellige schuimstructuur en gebonden granulaatstructuur levert dit product een zeer sterke prestatie op vlak van akoestische isolatie. Na plaatsing kan bovendien onmiddellijk de afwerking plaatsvinden.

Resultaten

De bewoners kan worden een verhoogd akoestisch comfort gegarandeerd, waardoor het wooncomfort in de appartementen maximaal kan worden ervaren.

Opdrachtgever: Som Projects nv

Architect:
Opdrachtgever:
Som Projects nv
site by yappa