Een vraag?

Contacteer één van onze experts

Support avatar

Pixii

Binnen de transitie naar een duurzame samenleving helpt Pixii als neutrale wetenschappelijke onderzoeksinstelling de bouwactoren bij zowel innovatie, informatie en netwerking als op de werf. Kwaliteit in kennis en praktijk dus. Isola Belgium NV stelt haar expertise ter beschikking van de Pixii leden en vise versa.

HUBO Limburg United

Isola is een fiere sponsor van het basketbalteam van de eerste divisie van België.

Vito Energyville

EnergyVille is een samenwerking tussen de Vlaamse onderzoekspartners KU Leuven, VITO, imec en UHasselt voor onderzoek naar duurzame energie en intelligente energiesystemen.

B:Hard - Luxe Parket... Natuurlijk Goed

Isola biedt nu het meest ecologische en kwalitatieve parket ooit aan : B:Hard

B:hard is een uniek vloerparket pur sang en een echt natuurproduct. De bomen waarvan het parket gemaakt wordt, worden lokaal gekweekt in duurzame bossen. Dankzij een laag formaldehydegehalte en een minimum gebruik van hardhout is de vloer ook ecologisch verantwoord. Bovendien is de vloer opnieuw te gebruiken en recycleerbaar. B:hard: een vloer met karakter. Door zijn uniek ecologisch fabricatieproces is B:hard Parket ook nog een extreem hard, die drie keer beter dan eik bijvoorbeeld. Daardoor een torenhoge krasresistentie (geen krassen door bv. bureaustoelen). Indrukwekkende slipresistentie voor ongekende veiligheid. Grootse brandvertragendheid (hoogste brandveiligheidsklasse). Kortom: een langere levensduur en hogere veiligheid. Deze krachtige eigenschappen zijn het resultaat van maar liefst zeven jaar onderzoek.

site by yappa