Een vraag?

Contacteer één van onze experts

Support avatar

Onze missie: Samen comfort creëeren

Onze isolatie- en vloerproducten verhogen het comfort van meer dan 1.000.000 mensen, elke dag opnieuw.  

  • Stilte en rust in huis (geluidsisolatie)
  • Een lagere energiefactuur (thermische isolatie)
  • Weten dat je ecologische voetafdruk vermindert om de toekomst van je (klein)kinderen vast te stellen
  • Gemoedsrust over de totale vloeropbouw van isolatie over vloerverwarming, van chape tot een uniek aanbod van tegels die makkelijk te onderhouden zijn.

Elke stap staan we aan je zijde. En overleggen met alle partijen: de architect, je aannemer maar vooral met jou, als onze partner.

Onze visie: Wat wij doen

  • Alle storende elementen uit het leven van onze eindgebruiker te weren om zo comfort te creëren.
  • Elk project is uniek. Wij geven raad op mensenmaat, op basis van onze expertise in isolatie en vloeropbouw en staan aan de zijde van onze partners, elke stap!
  • Opgelegde energieprestaties vertalen naar kant-en-klare oplossingen voor isolatie en vloeropbouw.
  • Architecten en aannemers garantie bieden door middel van testen en onze expertise dat alle vooropgestelde normen gehaald worden, en zelfs meer dan dat!
  • Recyclen van hoogwaardige materialen tot unieke isolatieproducten, met oog op het milieu en de toekomst van de samenleving.

Hoe we voor jou klaarstaan:

Op een open en positieve manier delen we graag onze kennis met partners op zoek naar een familiale en betrouwbare expert op het gebied van isolatie en vloeropbouw.  We zoeken naar de beste oplossing en leggen dit in mensentaal uit. We zijn groot en dus een betrouwbare partner, maar toch zijn we flexibel. Op onze raad kan je vertrouwen want bouwen is nu eenmaal een proces waar heel wat anders kan lopen dan gepland.

Hoe we jouw comfort verbeteren

Familiale en persoonlijke service

Bij Isola Belgium NV staan we voor warm en persoonlijk contact. Echt en oprecht, gelijkwaardig en bereikbaar op alle mogelijke manieren.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

We leveren vakmanschap en kwaliteit gedreven door expertise, kennis en unieke producten. Om deze belofte van kwaliteit te garanderen, voeren we specifieke testen uit: van grondstof tot verwerking op de werf. Zo proberen we steeds de verwachting te overtreffen.

Raad op mensenmaat

We leggen het bouwproces eenvoudig uit, zoeken steeds een oplossing voor uw specifieke vragen en brengen de mogelijkheden in kaart. Onze eerste taak is raad geven, dat doen we steeds zo duidelijk en bevattelijk mogelijk.

Flexibel en oplossingsgericht

Als bedrijf zijn we groot en betrouwbaar, maar in elk project handelen we klein en flexibel. Waar nodig schakelen we een stroomversnelling in, zodat we ook maximaal comfort in onze samenwerking garanderen. Samen zoeken we steeds de beste oplossing: economisch en ecologisch.

Positief, innovatief en creatief

Voor ons zijn er geen problemen, enkel oplossingen. We zijn trotse uitvinders die elke dag beter proberen te doen. In onze roots zit het nemen van initiatief en dit met een positieve houding.

Pioniers in ons vak

We staan steeds aan de frontlinie van ons vak, dat bewijst ons patent op Thermogran, hét top-isolatieproduct dat de beste akoestische en thermische isolatie biedt.

All-in-one service

Alle expertise van de volledige vloeropbouw vind je bij ons onder één dak. Hierdoor verzekeren we een soepel, flexibel en duidelijk bouwproces. We passen ons makkelijk aan wanneer iets anders loopt dan verwacht.

site by yappa