Een vraag?

Contacteer één van onze experts

Support avatar

Kiezen om je vloer te isoleren heeft meer impact dan je denkt.

Er zijn 3 mogelijke producten die je kan gebruiken als vloerisolatie

  1. PurePUR - Gespoten polyurethaan - deze haalt de allerbeste thermische isolatiewaarden.
  2. Thermogran- isolatiegranulaat op basis van upcycling - deze haalt goede thermische isolatiewaarden, maar is bovendien akoestisch een meerwaarde.
  3. Thermo-Ultra- isolatiemortel met EPS - prijs/kwaliteit - een goede thermische en basis akoestische isolerende waarde.

Een warme thuis en stilte in huis

Isolatie is steeds meer aan strenge eisen onderworpen. Dit wil zeggen dat we geen enkele concessie mogen doen op de isolatiewaarden. We verzekeren met ons geoptimaliseerd PurePUR gamma een naadloze, performante en snel geplaatste oplossing voor je gelijkvloers, in contact met de grond.

Binnen de 24 uur garanderen we met ons kwaliteitslabo een testverslag van de optimale waarden.Voor het isoleren van tussenverdiepingen gaan we voor een 100% ecologische oplossing, dankzij ons uniek energieneutraal productieproces met Thermogran. Deze isolatieoplossing op basis van upcycling is naast een goede thermische isolatie ook één van beste akoestische oplossingen en dit aan een unieke prijs.

Een derde mogelijkheid is isoleren met Thermo-ultra, een isolerende uitvulchape op basis van EPS. Deze combineert een basis akoestische verbetering en isolatie, geschikt voor hoge vloeropbouw of platte en hellende daken.


Lees verder op onze blog

help-icon

Waarom akoestisch isoleren steeds belangrijker wordt

Wanneer men spreekt over isoleren gaat het meestal over thermische isolatie. Nochtans is een goede akoestische isolatie geen overbodige luxe.

help-icon

4 mythes over gespoten PUR

Slecht voor het milieu, risico op verzakking, slechte akoestische isolatie... Enkele mythes over gespoten PUR die we graag uit de wereld zouden helpen.

help-icon

Welke spouwmuurisolatie is het beste?

Welke spouwmuurisolatie is nu het beste? Het materiaal waar je voor kiest hangt af van verschillende elementen. Wij helpen je verder met de juiste keuze.

site by yappa