Een vraag?

Contacteer één van onze experts

Support avatar

Is je huis nog niet geïsoleerd? Besparen op verwarmingskosten is nochtans makkelijker en goedkoper dan je denkt!
Dankzij spouwmuurisolatie met Isola Energypearls (EPS Pearls) kan je je factuur meteen met 20 tot 35% verminderen. En zo spaar je ook het milieu.

Verhoog de financiële en gevoelswaarde van je huis

Elk seizoen een aangename binnentemperatuur, wie droomt daar niet van? Wie goed geïsoleerd woont, woont warmer, gelukkiger én goedkoper. Bovendien zijn er nog enkele premies waar je recht op hebt, dus twijfel niet langer! Met een onzichtbaar gaatje in je spouw bieden we  een snelle totaaloplossing waarvan je direct de financiële vruchten plukt.

Milieuvriendelijk, makkelijk, voordelig én innovatief. Je investering is in geen tijd terugverdiend dankzij de lagere energiefacturen, terwijl de waarde van je huis stijgt met meer dan 5%.

Werkwijze

 1. Onze isolatie-expert komt ter plaatse en doet een gedetailleerde studie over de isolatiemogelijkheden van je spouwmuur en maakt een plan van aanpak.
 2. Onze deskundige en gecertificeerde  werkmensen boren kleine gaatjes op regelmatige afstanden in de voeg van je buitenmuur. Zo worden deze later onzichtbaar opgevoegd zodat je niets meer ziet van de ingreep.
 3. Speciaal ontwikkelde ‘parelpistolen’ en met een uitgekiend boorpatroon garanderen een complete dekking van de Isola Pearls in je hele spouw. 
 4. Dankzij het watergedragen en milieuvriendelijke bindmiddel ontstaat na enkele uren een solide isolatieplaat die zorgt voor maximale isolatie. Bovendien blijft dankzij de Isola Pearls Carbon technologie de spouw zijn originele eigenschappen behouden zoals ventilage en drainage. Hierdoor kunnen er ook geen vochtproblemen meer optreden in je huis. 
 5. De gaatjes in de voegen worden gedicht met voegsel in dezelfde kleur zodat je gevel er weer net zoals voorheen uitziet.
   

Isola Energypearls

Isola Energypearls bestaan uit met carbon verbeterd geëxpandeerd polystyreen (EPS). Het verschil met traditionele EPS-parels? Betere isolatiewaarde, milieuvriendelijkheid en levensduur!
Ze bieden de juiste balans tussen thermische geleidbaarheid en vochtongevoeligheid voor een lagere EPC-waarde (EnergiePrestatieCoëfficiënt) van je woning. En hoe lager de EPC, hoe zuiniger!

Voordelen

 • Hoge energie- en kostenbesparing
 • Milieuvriendelijk, duurzaam, niet toxisch
 • Volledige luchtdichte isolatie in 1 dag!
 • Vermijden van oppervlaktecondensatie
 • Verhoogt het wooncomfort
 • Gekwalificeerd en gecertificeerd isolatiesysteem
 • Geen ongediertebeschadiging mogelijk
 • Waterafstotend en dampdoorlatend
 • Erkend installateur

Hulp nodig? Wij helpen u graag verder

site by yappa