Een vraag?

Contacteer één van onze experts

Support avatar

De kruipkelder is een van die plekjes in je woning waar je waarschijnlijk zelden komt. Toch is dit een van de belangrijkste ruimtes om te isoleren! 20% van het warmteverlies gebeurd namelijk door je vloeren! Na het isoleren van de kruipkelder merk je meteen een aangename verandering in de temperatuur in de ruimte erboven. Gedaan met koude voeten én meteen effect op je energiefactuur! Premies van netwerkbeheerders maken het momenteel nog aantrekkelijker.

Gedaan met koude voeten

Een kruipkelder isoleren met gespoten PUR? Een goede keuze: dat is hét materiaal om vloeren te isoleren.

Met gespoten PUR kun je ook moeilijk te bereiken oppervlakken naadloos isoleren, ok al zijn er leidingen aanwezig. Wist je dat je met gespoten pur zelfs koudebruggen en warmteverlies voorkomt? Gespoten PUR staat niet zomaar bekend voor haar lucht- en dampdichte uitvoeringen!

Bovendien worden ook eventuele vocht- en schimmelproblemen tegengegaan. Je wooncomfort gaat er zienderogen op vooruit en de waarde van je huis stijgt!

Werkwijze

  1. Eerst maken we een studie welke dikte aangewezen is voor de isolatie van jouw kruipkelder
  2. Onze deskundige uitvoerder zal ter plekke de isolatie computergestuurd aanbrengen. (Voor het aanbrengen van isolatie in een kruipkelder is een hoogte van de kruipruimte van 80 cm het absolute minimum.)
  3. Na één dag is je kruipkelder perfect geïsoleerd en voel je meteen het extra comfort.

PUR, wat is dat nu precies?

Dit synthetisch product (een mix van polyolen en isocyanaten) dat onder gecontroleerde condities verandert in de juiste verhoudingen in een kleverig schuim. Daardoor hecht het zich uitstekend vast aan andere materialen. Zo krijg je een naadloze isolatielaag in een handomdraai!
Voordelig en vlot, want hoe sneller je profiteert van je nieuwe isolatie en energiebesparing, hoe beter dit is voor jezelf en voor het milieu.


Hulp nodig? We helpen je graag verder.

site by yappa