Een vraag?

Contacteer één van onze experts

Support avatar

Als je thuiskomt na een drukke dag, wil je niets liever dan wat rust. Lawaai van buren, je drukke straat of voorbijgangers kan die rust echter verstoren. Overdag zorgen bijvoorbeeld een drukke baan, een voetbalveld of een kleuterschool voor heel wat lawaai. ’s Nachts word je dan weer uit je slaap gehouden door luidruchtige voorbijgangers, het feestje bij de buren of het café op de hoek. Met onze oplossingen in akoestische isolatie zijn al deze ongemakken verleden tijd.

Ook architecten en aannemers hechten steeds meer belang aan je comfort. Vraag hen of ze ook aan akoestische isolatie hebben gedacht bij jouw project!

Stilte in huis is hét comfort van de toekomst

Een kwart van de mensen in steden slaapt slechter door geluidshinder! Een nieuwe stillere omgeving heeft dan ook een positief effect op je gezondheid.

Bij Isola zijn we al jaren voorlopers in akoestische isolatie en we gebruiken materialen die niet alleen geluid absorberen maar het ook afbreken. Dat bevordert ook een perfecte akoestiek in huis.
Zowel voor muren, wanden, plafond als een optimale akoestische vloer hebben wij de krachtigste oplossingen.

Ken je mensen die in een appartement wonen en de voetstappen, het schuiven van de stoelen en naaldhakken van de bovenburen niet horen? Dan mag je er zeker van zijn dat wij de oplossingen geboden hebben.

Welke akoestische isolatie is mogelijk?

  1. Akoestische vloerisolatie kan definitief komaf maken met vervelende contactgeluiden. Je kan geluidsisolatie beperken tot de slaapkamer of de woonkamer, maar het valt zeker aan te raden deze isolatie in iedere kamer aan te brengen. In uw bureauruimte moet je namelijk rustig kunnen werken, uw kinderen hebben een goede nachtrust broodnodig en ook uw buren zullen het enorm op prijs stellen als ze niet hoeven wakker te liggen van uw wasmachine of droogkast.
  2. Akoestische isolatie van muren zorgt er voor dat je kinderen hun computerspelletjes kunnen spelen in de kamer naast je leesruimte. De luchtgeluiden worden optimaal tegengehouden. Isola levert graag de materialen om dit type isolatie zelf of door een aannemer van je keuze te laten uitvoeren.

Ontdek onze akoestische isolatie-oplossingen:

Hulp nodig? Wij helpen je graag verder.

site by yappa