Een vraag?

Contacteer één van onze experts

Support avatar

Ik zoek een vloerder, doen jullie dat?

Vloerservice –  Jij kiest jouw droomtegel of parket, wij zorgen voor de vakmannen!

  • We plaatsen met onze vloerders de door jou gekozen vloer of
  • We leveren ook de vloeren aan je met één van onze partners.
    • Bij renovatie levert dit een aanzienlijk voordeel op: Als wij je vloer mogen plaatsen bij renovatie en deze ook meteen mogen leveren, mogen we dit aan 6% BTW doen. Als je zelf je tegels zou gaan kopen als particuliere klant bij een tegelhandel moeten ze je 21% BTW aanrekenen.

 

Of je nu de volledige vloeropbouw met Isola Belgium NV doet, of je zoekt alleen ervaren en betrouwbare vloerders voor jouw project? Isola Belgium NV heeft ervaren vakmannen en biedt onze bekende kwaliteit nu ook aan voor de vloerafwerking.

Ons team met jarenlange ervaring in de afwerking van vloeren, plaatst isolatie voor je met de grootste precisie en volgens de regels van de kunst tegels, vloeren en mozaïek die het karakter van je ruimte doen spreken. Een strakke betonlook in een moderne woning, een retrotegel in een herenhuis, verfijnde faiences in een badkamer, een onderhoudsvriendelijke tegel of een marmerlook met luxueuze uitstraling? Alles kan! Van vloer tot wandtegels en badkamertegels. Ook op de parketafdeling hebben we mensen met jarenlange expertise ter beschikking. Ze adviseren en plaatsen met passie en ervaring.

We delen onze ervaring die het afwerken van jouw vloeroplossing nog nét dat extra tintje geeft ook graag in een persoonlijk gesprek.

Bijvoorbeeld: Heb je al gedacht over de kleur van de voeg? Die kan in het wit, lichtgrijs, donkergrijs, zwart of eender welke kleur. Het kiezen van de perfecte kleur van de voeg lijkt simpel maar is het niet. Een voeg kan een heel speciale en eigentijdse look geven aan het geheel daarom best ook even iets om bij stil te staan !

Jij kiest de tegels bij jouw leverancier, of wij doen een voorstel... 

Je hebt de keuze… Heb je die ene droomtegel gezien bij een tegelhandel? Geen probleem… we zullen hem perfect inpassen in jouw bouwproject. Maar zoek je een 360° aanpak voor jouw vloeren dan zal Isola dankzij uitgebreide relaties ook een rechtstreek aanbod kunnen doen van keramische tegels in allerlei formaten, Belgische blauwe steen, Aziatische hardsteen of marmeren tegels, … Ook in speciale patronen als je dat wenst.

Uiteraard stemmen we de vloer altijd af op het budget dat je in gedachten hebt. Onze vloerders meten de ruimte nauwkeurig op, rekenen uit hoeveel tegels nodig zijn en plaatsen alles volgens de regels van de kunst. Wil je liever parket dan tegels? Ook dan hebben we gespecialiseerde teams.

De Isola vloerservice… het leggen en/of voorzien van:

  • Vloeren van natuursteen, composiet, marmer en graniet
  • Tegels, faiences, mozaïek, glasmozaïek …
  • Trappen en raamtabletten in natuursteen of marmer
  • Tegelen en vloeren van badkamer, living, keuken, terras, garage, pool-house,…
  • Advies bij de keuze van vloer en tegels (merkonafhankelijk)
  • Parket en laminaat

Het team van Isola vloerservice neemt graag de tijd om te overleggen met je en op zoek te gaan naar de meest geschikte materialen. We werken merkonafhankelijk waardoor je zelf kan kiezen uit een zeer ruim aanbod. Met onze kennis en expertise geven we graag eerlijke feedback over look, plaatsing en kwaliteit. Wij garanderen een vakkundige afwerking. Ook als er onderhouds- of herstellingswerken nodig zijn.

site by yappa