Een vraag?

Contacteer één van onze experts

Support avatar

Een uniek concept

Vroeger moest je beroep doen op minimaal 4 verschillende firma’s om je vloeropbouw tot een goed einde te brengen. Doordat 4 firma’s met elkaar informatie moeten uitwisselen stijgt niet enkel de prijs en duurtijd van het project maar verhoogt het de kans op fouten in de bouw.

Bij Isola Belgium NV zitten al deze kennis en ervaring onder 1 dak! 

Isola All-in-one-floor image layer Isola All-in-one-floor image layer Isola All-in-one-floor image layer Isola All-in-one-floor image layer Isola All-in-one-floor image layer Isola All-in-one-floor image layer Isola All-in-one-floor image layer
1
2
3
4
5
6
7

1. Vloerservice

Jij kiest je droomtegel of parket, wij zorgen voor de vakmannen! Parket of tegels… wij plaatsen met de allergrootste zorg en volgens de regels van de kunst! Of je nu de volledige vloeropbouw met Isola doet, of je zoekt alleen ervaren en betrouwbare vloerders voor je project? Isola heeft ervaren vakmannen en biedt onze bekende kwaliteit nu ook aan voor de vloerafwerking.

Meer info

2. Chape

Het uiteindelijke resultaat van uw vloer is altijd afhankelijk van de onderliggende chape. Kies dus voor een gespecialiseerd bedrijf zoals Isola Belgium NV dat kwaliteit levert en je chape vloeren optimaal plaatst. Alleen dan zal het resultaat van uw afwerking zoals vloeren optimaal zijn. Chape plaatsen is een werk voor specialisten.

Meer info

3. Vloerverwarming

Vloerverwarming is dankzij zijn talrijke voordelen niet langer een modetrend, maar dé meest evidente keuze geworden. De technologie staat nu 100% op punt en is perfect in gebruik met warmtepompen en andere moderne verwarmingssystemen. Dankzij onze kennis, ervaring en optimaal samenspel van isolatie en verwarming stellen we nu een baanbrekend vloerverwarmingssysteem voor… Thermosol!

Meer info

4. Vochtwerende laag

Isolatie bewaart zijn beste eigenschappen en waarden als ze perfect droog blijft. Vandaar dat we graag een vochtwerende laag leggen tussen de 'natte' chape en de 'droge' isolatie. Bij Thermogran doen we dit zelfs met Puratex, een innovatieve vochtwerende doek op basis van recyclage.

5. Vloerisolatie (PurePUR)

Met je blote voeten door je huis kunnen wandelen… zonder het koud te krijgen. Dat is pas echt comfort voor jou en je gezin. Daarnaast zijn er ook steeds strengere eisen naar het E-peil waar vloerisolatie echt het verschil maakt. Een 100% ecologische oplossing of de allerbeste waarden met de allerbeste thermische isolatie? We bekijken de oplossingen samen met jou. Isolatie is steeds meer aan strenge eisen onderworpen. Dit wil zeggen dat we geen enkele concessie mogen doen op de isolatiewaarden. We verzekeren met ons geoptimaliseerd PurePUR gamma een naadloze, performante en snel geplaatste isolatie-oplossing. Binnen de 24 uur garanderen we met ons kwaliteitslabo een testverslag van de optimale waarden.

Meer info

6. Uitvullaag of isolatie? Thermo-Ultra of Thermogran?

Wil je een uitvullaag die meteen ook warmte isoleert en geluid weert rond en over je leidingen? Dan hebben we zowel voor gelijkvloers maar zeker voor de tussenverdiepingen een 100% ecologische oplossing, dankzij Thermogran. Deze circulaire isolatie-oplossing op basis van upcycling is naast een goede thermische isolatie ook één van beste akoestische oplossingen en dit aan een unieke prijs. Een derde mogelijkheid is isoleren met Thermo-ultra, een isolerende uitvulchape op basis van EPS. Deze combineert een basis akoestische verbetering en isolatie, geschikt voor hoge vloeropbouw maar ook voor isolatie van platte en hellende daken.

Lees meer

De ondergrond

De goede kwaliteit van isolatie hangt veel af van de voorbereiding van de ondergrond van uw werf. Wil je PurePUR? Dan moet de (beton)ondergrond echt goed zuiver gemaakt worden en moet deze droog zijn. Zo hecht de isolatie zich perfect. Ook bij Thermogran en Thermo-Ultra is de ondergrond best vrijgemaakt van puin en vocht. Heb je bij renovatie te maken met een ondergrond van zand? Onze experts helpen je graag verder met een goede oplossing

Beter hoeft niet altijd duurder te zijn

Samen met jou of je architect of aannemer bekijken we je plannen en wat de meest ecologische isolatie-eisen zijn. Vervolgens realiseren we je project aan ongeziene prijs en met de hoogste kwaliteit.
We zijn er voor je elke stap

 • 1 partij voor je volledige vloeropbouw
 • 2 maanden winst in je bouwproces! 
 • Kies zelf de afwerking, wij doen de rest
 • Totale ontzorging en garantie
De all-in-one vloer van Isola

De all-in-one vloer van Isola

 • Je wint minimaal 2 maanden in je bouwproces doordat wij alle werken zelf uitvoeren.
 • Je hebt één aanspreekpunt voor al uw vragen. Bovendien brengen we alle documenten en premies in orde.
 • We spreken samen een planning af waarop je kan rekenen.
 • Is er toch iets mis? Onze garantie dekt de volledige vloeropbouw.
De all-in-one vloer van Isola

Ik regel alles zelf

 • Doordat je met verschillende leveranciers werkt is je planning een echte uitdaging.
  Je moet onderhandelen en afspraken maken met verschillende aannemers.
 • Je hebt je planning niet in de hand, bij de minste tegenslag haal je je gewenste einddatum niet.
 • Gaat er iets fout? Is er iets stuk of niet goed gedaan? je moet niet alleen op zoek naar een oplossing, de kosten zijn meestal voor jezelf want iedereen trekt zich terug.

Hulp nodig? We helpen je graag verder.

site by yappa