Welkom in de Isola Arena!

De jeugdwerking van K.F.C. Eendracht Stevoort startte 2022 met een nieuwe hoofdpartner. De komende drie jaar ondersteunen wij de jeugd van voetbalclub Stevoort en mogen wij het mooie kunstgrasveld de Isola Arena noemen.

Waarom de jeugdwerking van een voetbalclub sponsoren?

Isola is reeds meer dan dertig jaar gekend als isolatiebedrijf en biedt al vele jaren de volledige vloeropbouw aan. Sinds een overname in 2019 zijn daar de afdelingen Klimaatsystemen, Duurzame Energie en Sanitair bijgekomen. Wij staan voor de uitdaging om deze afdelingen uit te bouwen en niet langer gekend te zijn als enkel een isolatiebedrijf.

Isola bouwt aan de wereld van morgen: energiezuinige woningen en kwalitatieve producten of recyclageproducten dragen bij tot een groenere planeet voor onze kinderen. We moeten onze kinderen bewust maken van het belang van de gezondheid van de planeet en van henzelf. Een essentieel onderdeel van gezondheid is sport. Wij geloven heilig in het belang van een goede jeugdwerking in sportclubs om meer jongeren aan het sporten te krijgen. Daarom zijn wij ook een trouwe partner van basketbalclub Hubo Limburg United.

De combinatie van de noden van Eendracht Stevoort en de missie en visie van Isola, is voor ons de reden om met volle overtuiging en op een duurzame manier de club te sponsoren.

IMG 8388b
IMG 8382b
IMG 8371b
IMG 8360b

Zes mooie slogans rondom het veld

In ruil voor de financiële ondersteuning van de club, kreeg het kunstgrasveld de naam 'Isola Arena'. Daarnaast prijken er acht grote banners rondom het veld.

Onze veelheid van comfortcreërende diensten, hebben we in zes slogans samengevat:

  • Je energiefactuur tot 80% lager in een slimme woning met zonnepanelen en een thuisbatterij
  • Jouw droomvloer zonder zorgen met onze all-in-one service: isolatie, vloerverwarming, chape en tegels
  • Een warme, duurzame thuis met een warmtepomp en de juiste isolatie
  • Nieuwe wagen? Met een intelligente, snelle laadpaal ben je nu al futureproof
  • De mooiste tegels en parket vind je in onze showroom
  • Gezonde lucht, perfect op temperatuur met ventilatie en airco
    IMG 8400b

Meer blogartikels

Climate Awards Stad Tongeren2023 136
27 oktober 2023

Isola wint Tongerse Climate Award 2023

Op donderdag 26 oktober mochten we de 3de Tongerse Climate Award in ontvangst nemen voor onze positieve impact op het leefmilieu in Tongeren.