Bouwbedrijven Isola Belgium nv uit Tongeren en Giel bv uit Brecht sloegen op donderdag 6 juli de handen in elkaar voor een structurele samenwerking.

Met het partnerschap dat zij aangaan kunnen zij zich elk verder toespitsen op hun expertisegebied. Giel bv is reeds tien jaar gespecialiseerd in chape- en cementdekvloeren en betonvloeren, Isola Belgium nv is bijna veertig jaar actief in vloerisolatie en biedt sedert zes jaar de volledige vloeropbouw aan tot en met de tegels. Het bedrijf bouwde hiervoor een nieuwe toonzaal in Tongeren, die in januari opende.

Naast het specialisatievoordeel, zorgt de nieuwe samenwerking ook voor meer efficiëntie in de planning en een reductie aan transportkilometers.

Wat betekent dit voor de klanten van Isola? Het all-in-one concept, waarbij de klant op één partij beroep doet voor alle lagen van de vloeropbouw, blijft ongewijzigd. De klanten van Isola behouden één aanspreekpunt gedurende het volledige project. Intern worden de beste mensen voor het werk ingepland. Er wordt dus niet geraakt aan het comfort van de klant tijdens het bouwproces. Integendeel, door het bundelen van hun kennis en ervaring leggen Isola en Giel samen een nog stevigere basis voor het bouwproject van hun klanten.

Op zoek naar een partner voor je volledige vloeropbouw?

IMG 0057 Aangepast

Meer blogartikels

IMG 0046 Aangepast
08 mei 2023

Vind je droomvloer met Margaux

Maak kennis met onze interieurarchitecte, die met veel enthousiasme haar licht laat schijnen over jouw vloerproject.
IMG 9792b Aangepast
14 februari 2023

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

3D visualisaties, een lichttafel en een all-in-one service. Dat is slechts een greep uit de troeven van onze nieuwe toonzaal. Ontdek meer!