Menu

Nieuws

20/08/2018

Kim Strauven (COO) - Sterke vrouw in de bouw!

Kim Strauven (37) neemt, na een loopbaan van 12 jaar als verantwoordelijke van aankoop en logistiek bij C&A en 2 jaar directie producten en diensten bij Carrefour Belgium, de taak van Chief Operating Officer op bij Isola Belgium NV. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse operaties binnen het bedrijf en werkt in het managementteam nauw samen met CEO Maarten Bostyn en CBO Bjorn Verhoeven.

Kim Strauven // COO : “Vreemd, maar ik heb altijd al het gevoel gehad dat de bouwsector ooit mijn pad zou kruisen. Toen Maarten Bostyn (CEO) me vroeg om de enorme uitdaging aan te gaan om mee aan het stuur te staan van zijn bedrijf in volle expansie moest ik niet lang nadenken. Isola Belgium NV heeft een uitstekende reputatie, is innovatief en positief. Ik heb enorm veel zin om samen met onze vakmensen en tof team, mijn schouders te zetten onder de verdere groei en optimalisering van het bedrijf.”

 

“Ik heb altijd al het gevoel gehad dat de bouwsector ooit mijn pad zou kruisen” – Kim Strauven // COO

Maarten Bostyn // CEO (37) : “Met Kim hebben we nu ook een sterke vrouw in de bouw. Ik ben trots dat we met het huidige team binnen Isola Belgium NV steeds meer klanten in zowel B2B als B2C comfort bieden. Ondertussen leggen we al meer dan 1.200.000m² chape per jaar bijvoorbeeld. Dit betekent meteen ook dat we ook op het gebied van medewerkers en organisatie fors mogen en moeten meegroeien. Kim zal de organisatie verder structuur geven en de juiste mensen aantrekken. Zo zijn we klaar voor de volgende jaren en nog meer tevreden klanten want onze mensen, planning en service maken het verschil.”

“Onze mensen, planning en service maken het verschil.” – Maarten Bostyn // CEO