Menu

Nieuws

20/11/2018

PurePUR, de meest milieuvriendelijke PU-isolatie ooit!

PurePUR van Isola Belgium is het eerste gespoten polyurethaan isolatiemateriaal dat meer dan de gevraagde wereldwijde milieunormen haalt.

Isola Belgium NV bestaat dit jaar 30 jaar en staat bekend als innovatief bedrijf als het aankomt op Isolatie. Na jarenlang research en onderzoek introduceert het nu een baanbrekend product als antwoord op de traditioneel gespoten PUR (Polyurethaan).

PurePUR werd ontwikkeld en verbeterd met oog op ecologie, duurzaamheid en het halen van de strengste milieunormen, zoals bepaald in het Verdrag van Kyoto

Het Protocol van Kyoto of Verdrag van Kyoto werd in 1997 opgesteld in de Japanse stad Kyoto en regelt de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen. Het is een protocol onder het Klimaatverdrag.

Vanaf 15/11/2018 voldoen alle uitvoeringen van gespoten polyurethaan als thermische isolatie bij ISOLA BELGIUM 100% aan de strengste milieunormen. Dit door de introductie van PurePUR. De grote impact op de isolatiemarkt wordt u hieronder verduidelijkt.

Lees meer

Lees meer

20/08/2018

Kim Strauven (COO) - Sterke vrouw in de bouw!

Isola Belgium NV verwelkomt Kim Strauven (37), als COO // Chief Operating Officer

Meer dan 100 vakmensen zijn dagelijks in de weer om de klanten van Isola Belgium NV te ontzorgen op het gebied van isolatie en de complete vloeropbouw bij hun bouw of verbouwplannen. Door de sterke groei van de firma met het aanbieden van 4 aanvullende producten en diensten (isolatie, vloerverwarming, chape en vloerders) en dit in heel België vanuit vestigingen in Tongeren en Kortrijk, zet de expansie zich nu ook verder door in het managementteam.

Lees meer

Lees meer

03/06/2018

2 dynamische Limburgse bedrijven introduceren samen 1 nieuwe unieke vloerservice!

Als twee Belgische bedrijven met roots in Limburg, slaan Impermo en Isola de handen in elkaar om voor elk bouwproject een all-in-1-vloerservice op maat te bieden. Van de keuze van tegel tot de plaatsing van de isolatie, vloerverwarming, chape en tegel kan de (ver)bouwer rekenen op het persoonlijk advies en professionele plaatsing dankzij de unieke samenwerking tussen Impermo en Isola Belgium.

Lees meer

Lees meer